Geprinte tegels, laminaat of tapijt

U kunt de Stand-ON vloer als verhoogde vloer gebruiken en afdekken met standaard tapijttegels, laminaat hout of andere materialen, randen met aluminium profielen of hellingsranden.

Sterke verbinding
Zonder gebruik van gereedschap

Start je presentatie op een verhoogde vloer!
Een verhoogde vloer is zo veel mooier, dat maakt je presentatie belangrijker en geeft de ruimte meer betekenis.

Het Stand-ON vloer systeem is slim ontworpen. Dat begint met de kunststof basis tegel van 50 x 50 cm.
Deze zijn nestbaar te vervoeren en nemen zo weinig ruimte in wat ten goede komt van het transport en het voorkomt dat de tegels gaan schuiven. De tegels worden aan elkaar gekoppeld middels een koppelstuk, welke zonder gereedschap is te monteren en te demonteren. Deze klikverbinding is onverwoestbaar!

Stand-ON vloersysteem voor de inrichting van tijdelijke ruimtes, zoals beurzen, evenementen, showrooms en kantoren. Compact in transport, licht van gewicht en zonder gereedschap te monteren. Kabels zijn weggewerkt in de basistegels. De vloer kan zwaar belast worden. De basistegels worden afgewerkt met dektegels in modieuze dessins of in transparant.

 

 

Opbouwen zonder gereedschap

Vloer in no-time opgebouwd

Werk al je kabels netjes weg in de vloer

Gemakkelijk te transporteren

Tentoonstellingen 

Stand-On is de perfecte vloeroplossing voor tentoonstellingen vanwege het lichte gewicht en het eenvoudig te monteren ontwerp. Omdat er geen gereedschap nodig is en de mogelijkheid om door slechts één persoon te worden geplaatst, bespaart het waardevolle tijd en moeite tijdens het installatieproces. De vloer biedt ook een verscheidenheid aan afwerkingsopties, waaronder tapijt, laminaat en aanpasbare afbeeldingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke tentoonstelling. Daarnaast voorkomt de minimale hoogte van de vloer drempelvorming en zorgt voor een soepele overgang voor rolstoeltoegankelijkheid. Met een heavy-duty capaciteit tot 3600kg per m2 is de Stand-On vloer duurzaam en gaat hij lang mee.

Showrooms

Stand-On verhoogde expovloer is perfect geschikt voor showrooms en biedt een veelzijdige en duurzame oplossing. Met een draagvermogen tot 3600 kg per vierkante meter kan hij met gemak zware displays en apparatuur aan. Bovendien kan het vloersysteem worden gebruikt met elk type afwerking, inclusief tapijten, laminaat en wisselende afbeeldingen. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​ontwerp op maat te maken dat de algehele esthetiek van de showroom aanvult. En met als bijkomend voordeel dat het lichtgewicht, gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig te monteren is, is Stand-On verhoogde expovloer de ideale keuze voor elke showroom die zijn displays naar een hoger niveau wil tillen.

Kantoorruimte

Stand-On verhoogde beursvloer is een ideale oplossing voor kantoorruimtes, omdat het een aantrekkelijk en aanpasbaar ontwerp biedt zonder in te leveren op functionaliteit. Met de mogelijkheid om een ​​scala aan afwerkingen aan te bieden, waaronder tapijt en laminaat, kan de Stand-On-vloer naadloos worden gecombineerd met elke kantooresthetiek. Het ontwerp met verhoogde vloer biedt ook het extra voordeel van kabelbeheer, waardoor lelijke snoeren en draden uit het zicht blijven en het risico op struikelen wordt verminderd. Het installatiegemak en de herbruikbaarheid van het systeem maken het tot een kosteneffectieve oplossing voor kantoren die hun ruimte in de loop van de tijd opnieuw moeten inrichten.