MODULAIRE BEURSWANDEN & Grafische vormgeving

Het is mogelijk om de stands voortijdig uit te schetsen. Dit kan zowel in 2D als in 3D zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De schetsen laten u exact zien, welke systeemdelen er ingezet worden en welke prints er nodig zijn.

opvallende beursstands
met uw eigen grafische invulling

Met persoonlijke aandacht nemen wij je mee door de processen die bij het vormgeven van een beurswand komen kijken. Grafische vormgeving en technische zaken regelen wij. Via FreniDesign kan je terecht voor een modulaire stand met volledige grafische invulling die past bij jouw bedrijf. Dit wordt voornamelijk gerealiseerd door de vormgeving van de stand met de grafische communicatie. FreniDesign werkt met het PRESS systeem van ABC Display. Het systeem is een compact snelbouwsysteem. Hiermee kunnen gemakkelijk vormvrije stands opgebouwd worden, en hebben een degelijke constructie die tegen een stootje kan. De stands zijn compact en eenvoudig te vervoeren. Duurzaam en jarenlang te gebruiken. Het frame is uitbreidbaar en door de verwisselbare printbanen is het design voordelig aan te passen naar het moment of de grootte van uw gehuurde standruimte.

  • Modulair systeem
  • Licht gewicht
  • Duurzaam 
  • Flexibel
  • Uniek design

Modules & Afmetingen

De aluminium basis frames bestaan uit 3 basis maten welke worden aangegeven met het cijfer 1, 2, 3.  (75, 100 en 125 cm). Deze zijn doormiddel van een universele bevestiging op elkaar te stapelen zodat u flexibel bent in de hoogte van uw wand. Daarnaast is ieder recht frame verkrijgbaar in 3 breedtes wat wordt aangeduid met de letter A, B, C (40, 60, 80cm)

De bochten zijn:
90° = 4 frames in een cirkel
(50, 75 en 100 cm Ø), F, E, D

180° = 2 frames in een cirkel
( 50 en 75 cm Ø), H, G

120° = 3 frames in een cirkel
( 50 cm Ø) J

25° = 14 frames in een cirkel
(11.500 cm Ø) I

zie tekening

 

Het opzetten van de beurswand

Eenmaal de frames samengesteld is het nu mogelijk om met behulp van de 3D tekening de beurswand op te zetten. Hieronder de stappen.

Het vormgeven en het uitprinten van de printbanen

Nadat de beurswand in samenwerking met u is vormgegeven zullen wij deze uitdraaien op de printbanen. De printbanen worden voorzien van magneetstrippen welke bevestigd worden op het opgezette frame. De printbanen worden zo ontworpen dat u deze na verloop van tijd kan vervangen met actuele informatie.

Modulair inzetten van uw stand

Wanneer u meerdere beurzen per jaar heeft, heeft u meestal met diverse vloeroppervlakten te maken. U wilt dan een beursstand die elke keer opnieuw ingezet kan worden, zodat u niet opnieuw een beursstand hoeft aan te schaffen. In dat geval is het goed om samen met FreniDesign te bespreken wat de beste oplossingen zijn. Een multifunctioneel standsysteem welke ingezet kan worden voor kleine- en grote stands, of het inrichten van een complete beurshal.

Het is mogelijk om de stands voortijdig uit te schetsen. Dit kan zowel in 2D als in 3D zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De schetsen laten u exact zien, welke systeemdelen er ingezet worden en welke prints er nodig zijn. Het PRESS systeem dat wij inzetten is zonder gereedschap in elkaar te klikken. In een korte bouwtijd heeft u een imposante stand opgesteld. Ondanks het gemak en de eenvoud van onze Press-Stands is het mogelijk om de montage en demontage door FreniDesign te laten verzorgen. Zo kunt u zich op andere zaken richten tijdens de op- en afbouw van de beurs.

Transport

De beurswand is na gebruik makkelijk op te bergen en te vervoeren naar de volgende beurslokatie. Hiervoor zijn verschillende oplossingen. Voor grote en kleine beurswanden.

Opbouwen zonder gereedschap

Modulair
systeem

Duurzaam door hergebruik

Gemakkelijk te transporteren