Opvallende beursstands

Uw bedrijf neemt deel aan een beurs en heeft een standruimte gereserveerd. Het is nu van belang om een beursstand te kopen of te huren die bij uw bedrijf past in uw huisstijl en duidelijk weergeeft wat uw bedrijf voor uw klanten kan betekenen. Dit wordt voornamelijk gerealiseerd door de vormgeving van de stand met de (visuele) communicatie. FreniDesign werkt met het PRESS systeem, een compact snelbouwsysteem. Hiermee kunnen wij vormvrije stands ontwerpen, en deze staan als een huis! De stands zijn compact te vervoeren, jarenlang te gebruiken. Met weinig of geen aanpassingen kunt u deze stand keer op keer inzetten met verschillende lay-out opties. 

Expositievloer

Stand-ON vloersysteem is ontwikkeld voor het inrichting van tijdelijke ruimtes, zoals tentoonstellingen, events en showrooms. Naast de mobiliteit van de totale vloer, zijn er zeer veel toepassingen waarbij alleen de vloerbedekking of toplaag regelmatig moet worden vervangen door nieuwe designs en reclame-uitingen, zoals in winkels, shop in shop, musea, interieurs en etalages. In een handomdraai is de Stand-ON vloer verandert, dat scheelt tijd en moeite. Winkels zijn in een paar uur omgetoverd met onze nieuwe krasvast geprinte afdekplaten van marmer, hout, granito, staalplaat of uw eigen ontwerp.
Wij adviseren u hier graag over. Wilt u alvast ideeën opdoen?

Expositiepanelen

FreniDesign heeft inmiddels 1.000+ panelen geproduceerd van het Click systeem en biedt al vele jaren ‘value for money’. Het systeem is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft zich internationaal bewezen. Vele bedrijven, overheden, onderwijs en instellingen zijn al jaren tevreden klanten. Met de expertise die FreniDesign heeft opgebouwd in de loop der jaren zijn wij uw professionele leverancier voor exposities, tentoonstellingen en verplaatsbare scheidingswanden. FreniDesign levert de panelen in veel verschillende maten en met verschillende paneelbekledingen (emaille staal, direct bedrukt en laminaten). De meest toegepaste bekleding is nylon hecht velours welke wij in vele kleuren leveren. Hierop kunt u met klittenband foto’s en lichte producten op het expositiepaneel bevestigen. Voor (zware) schilderijen hebben wij speciale ophangkoorden. Wij adviseren u hier graag over. 

Roll-up banners

De ideale manier om heel compact een presentatie te plaatsen, is met een roll-up banner. FreniDesign heeft vele alternatieve systemen, zowel met rolcassette als spanbare banners, enkelzijdig als dubbelzijdig geprint en in verschillende hoogtes en breedtes. Deze systemen hebben wij in elke prijsklasse.